ЗНИЖКА!
Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (7)
Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water PumpПомпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (2)Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (3)Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (4)Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (5)Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (6)Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (8)Помпа для воды электрическая с аккумулятором Water Pump (9)

Помпа для води електрична з вибором об'єму води ePump Classic Limit біла

В наявності

Гарантія наявності на складі           Відправимо замовлення завтра 19.10.2024

349 грн 249 грн

Тип харчування: акумулятор (вистачає для перекачування 120 літрів води, близько 6 бутлів по 19 літрів)
Розмір: 13 х 6,6 см.
матеріал: пластик, нержавіюча сталь, силікон.
Швидкість перекачування води: близько 2-х літрів за хвилину.
Як користуватися: одинарне натискання – безперервний потік води; подвійне натискання – автоматичне подання 600 мл води.
Комплектація: помпа, шланг, USB шнур.
Гарантія 1 рік!

Артикул: 68413 Категорія:

Електрична помпа для води - це сучасне рішення для людей які використовують бутильовану воду. Більше немає необхідності здійснювати додаткові рухи тіла як на механічній помпі. Вам достатньо лише натиснути на кнопку.

Для того,чтобы набрать чайник воды, вам нужно раз 10-15 нажать на обычную механическую помпу. Набрать кастрюлю для супа — это уже 20-25 нажатий. Поэтому большие объемы воды удобнее набирать при помощи электро помпы, нажмите на включатель вверху и через 30 секунд полный чайник воды у вас в руке. При нажатии один раз вы получите непрерывный поток воды, при нажатии два раза поток будет дозированным по 600 мл, а также загорится синим соответствующий индикатор. Когда нужная вам ёмкость заполнена, нажмите ещё раз на кнопку.

Електрична помпа працює від вбудованого акумулятора, який здатний від одного заряду перекачати більше 120 літрів води, що дорівнює 6-ти пляшкам об'ємом 19 літрів. Час повного заряду акумулятора 3-4 години. У комплекті йде USB шнур для заряду від адаптера, комп'ютера або іншого джерела живлення. Про те, що заряд низький Вас сповістить світловий індикатор на верхній панелі помпи біля кнопки включення, він загориться червоним.

Помпа сумісна з пляшками з широкою горловиною всіх об'ємів до 19 літрів включно за рахунок гнучкого силіконового шланга, який поміщається всередину пляшки. Для встановлення помпи необхідно в кришці, якою закрито сулію, зробити отвір для силіконового шланга. Зверніть увагу, помпу необхідно одягати поверх кришки пляшки.

Корпус виготовлений із харчового пластику, внутрішній шланг із силікону, зовнішній кран із 304 нержавіючої сталі. Швидкість перекачування води близько 2-х літрів за хвилину.

Відгуки

Відгуків поки немає.

Додайте перший відгук “Помпа для води електрична з вибором об'єму води ePump Classic Limit біла”

У вас є якісь питання щодо товару?