Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (12)
Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (7)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (10)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (2)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (4)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (14)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (13)Электрическая помпа для воды ePump Stand LiminЭлектрическая помпа для воды ePump Stand Limin (6)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (8)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (5)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (9)Электрическая помпа для воды ePump Stand Limin (15)

Електрична помпа для води з підставкою та режимами “Stand Limit” – чорна

НЕМАЄ В ​​НАЯВНОСТІ

769 грн

У даній моделі є як безперервна подача води, так і лімітована обсягом 0,3; 0,5; 1 літра.
Для установки помпи необхідно в кришці, якою закрито сулію, зробити отвір для силіконового шланга (якщо таке не передбачено). Помпа встановлюється безпосередньо поверх кришки пляшки.

Електрична помпа працює від вбудованого акумулятора, який здатний від одного заряду безперервно працювати 8-10 годин, з урахуванням того, що для набору чашки води потрібно близько 10 секунд, то на одному заряді помпа пропрацює тривалий час.

Тип харчування: акумулятор.
Ємність аккумулятору: 1200 mAh.
Розмір: 19 х 14 х 7 див.
матеріал: пластик, нержавіюча сталь, силікон.
Комплектація: помпа, силіконовий шланг, сталевий кран, шнур USB.
Гарантія 1 рік!

Артикул: 33003 Категорія:

1 відгук на Електрична помпа для води з підставкою та режимами “Stand Limit” – чорна

  1. 5 з 5

    - :

    Відмінна помпа. Про аналогічні помпи читала що довго і повільно наливають воду, галасливі. Але цей помпа досить швидко наливає воду, я була приємно здивована. Навіть якщо порівнювати з механічною – не можна сказати що довше. Механіка швидко наливає воду тільки тоді, коли пляшка повністю повна, а потім уже повільно.
    Дуже подобається що тут можна вибрати скільки води потрібно налити і немає ризику перелити. Поставив чайник і займаєшся своїми справами. За шумом – нормально. Трохи гуде, просто звук моторчика, мені навіть подобається.
    З мінусів - не можна поставити просто на стіл, тільки потрібно одягати на бутль (хоча думаю що в разі потреби можна змайструвати під неї спец. підставку)
    Велику ємність на неї не поставиш, під чайник та чашку нормально.
    В цілому ми дуже задоволені, перестали розливати воду або наливати більше, ніж потрібно, особливо зручно якщо наливаєш воду в пляшечку.

Додати відгук

У вас є якісь питання щодо товару?