Фартук для кухни из ПВХ COOKING ч (2)
Фартук для кухни из ПВХ COOKING ч (8)Фартук-для-кухні-з-ПВХ-COOKINGФартук для кухни из ПВХ COOKING ч (4)Фартук для кухни из ПВХ COOKING ч (5)Фартук для кухни из ПВХ COOKING ч (6)Фартук для кухни из ПВХ COOKING ч (7)Фартук для кухни из ПВХ COOKING ч (9)Фартук для кухни из ПВХ COOKING ч

Фартух/передник для кухні з 2 кишенями та махровими нашивками COOKING чорний

В наявності

Гарантія наявності на складі           Відправимо замовлення завтра 19.10.2024

199 грн

Фартух COOKING ефективно захистить ваш одяг від забруднень під час приготування їжі, барбекю, різання квітів, миття собак та будь-якої іншої роботи по дому. Дві великі кишені вмістять такі необхідні предмети, як телефон, щипці, термометр для м'яса, ковші, шпателі та багато іншого. З боків є зручні нашивки з махрової тканини, що добре вбирає, про яку дуже зручно витирати руки в процесі роботи.

Водонепроникний та маслостійкий фартух виготовлений з міцного та витривалого полівінілхлориду (ПВХ). Даний матеріал стійкий до лугів, масел, багатьох кислот і розчинників, а також не підтримує горіння на повітрі. Фартух дуже легко чиститься, місце забруднення досить просто протерти серветкою або вологою тканиною. Фартух можна прати вручну або в пральній машині.

Артикул: 74577 Категорія:

Відгуки

Відгуків поки що немає.

Додайте перший відгук “Фартук/передник для кухні з 2 кишенями та махровими нашивками COOKING чорний”

У вас є якісь питання щодо товару?