Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (7)
Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN кФартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (2)Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (3)Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (4)Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (5)Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (6)Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (8)Фартук для кухни водоотталкивающий YADILUN к (9)

Фартух/передник для кухні з регульованим ремінцем та 3 кишенями YADILUN коричневий

В наявності

Гарантія наявності на складі           Відправимо замовлення завтра 29.10.2024

249 грн

Фартух YADILUN ефективно захистить ваш одяг від забруднень під час приготування їжі, барбекю, різання квітів, миття собак та будь-якої іншої роботи по дому. Завдяки регульованому ремінцю для шиї, цей фартух підійде людині будь-якого зросту. Дві великі кишені та одна маленька вмістять такі необхідні предмети, як телефон, щипці, термометр для м'яса, ковші, шпателі та багато іншого.

Водонепроникний і маслостійкий фартух виготовлений з модернізованої поліефірної бавовни, вода та інші рідини не проникають у його волокна і тому не залишають плям. Ця тканина приємна на дотик, чудово виглядає, легка і напрочуд міцна. Вона не линяє, не скочується і дуже легко чиститься, досить просто протерти її серветкою або вологою тканиною. Фартух можна прати вручну або в пральній машині.

Артикул: 74590 Категорія:

Відгуки

Відгуків поки немає.

Додайте перший відгук “Фартук/передник для кухні з регульованим ремінцем та 3 кишенями YADILUN коричневий”

У вас є якісь питання щодо товару?