ЗНИЖКА!
Спортивная бутылка для воды 780 мл с поилкой/защитой от открытия Hello Water - розовая!!2212886640213-0-cib
Спортивная бутылка для воды 780 мл с поилкой/защитой от открытия Hello Water – розовая1Спортивная бутылка для воды 780 мл с поилкой/защитой от открытия Hello Water – розовая2Спортивная бутылка для воды 780 мл с поилкой/защитой от открытия Hello Water – розовая5Спортивная бутылка для воды 780 мл с поилкой/защитой от открытия Hello Water – розовая3Спортивная бутылка для воды 780 мл с поилкой/защитой от открытия Hello Water – розовая4Спортивная бутылка для воды 780 мл с поилкой/защитой от открытия Hello Water – розовая6

Спортивна пляшка для води 780 мл з поїлкою/захистом від відкриття Hello Water – рожева

В наявності

Гарантія наявності на складі           Відправимо замовлення завтра 25.10.2024

299 грн 269 ​​грн

Ця стильна та функціональна пляшка для води - Ідеальний вибір для людей, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом, туризмом і люблять прогулянки на свіжому повітрі.
Пляшка має лаконічний дизайн та зручна у використанні. Відмінно підійде для школи, секції, занять фізкультурою та прогулянок із друзями.
матеріал пластика виглядає красиво і не каламутніє з часом, а пляшки з матовою поверхнею мають нековзне покриття. Пляшки оснащені поїльником, замком-фіксатором, герметичними вставками із силікону в кришці та оснащені шнурком для зручного носіння.
Ця пляшка для води буде чудовим і корисним подарунком для будь-якої людини, але не слід використовувати її в мікрохвильовій печі, посудомийній машині і не кип'ятити.

Матеріал: Харчовий пластик (PC+PP)
Об'єм: 780 мл.
Розмір: 23.5 х 7 см.
Температурний режим: 0 ° C + 99 ° C
Ліцензія КНР: QS (Quality Safety)

Артикул: 81311 Категорія:

Відгуки

Відгуків поки що немає.

Додайте перший відгук “Спортивна пляшка для води 780 мл з поїлкою/захистом від відкриття Hello Water – рожева”

У вас є якісь питання щодо товару?